TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 173. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE DÜZENLENEN PROGRAM İLE KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatı'nın 173. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçemizde düzenlenen programa; İlçe Kaymakamımız Sayın Lokman DÜZGÜN, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ekrem ŞENTÜRK, Emniyet Müdürlüğü Personelleri ve daire müdürleri katıldı.

İlk olarak 6 Nisan Cuma günü Şehitliklerimiz ve Şehit ailelerimiz İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanları tarafından ziyaret edildi. Akabinde, Şehitlerimiz için Selim Er Cami'nde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Nurdağı Kaymakamlığındaki törende ise İlçe Emniyet Müdür Vekili Mahmut ASTAN'ın Atatürk büstüne çelenk koymasının ardından, İlçe Kaymakamımız Sayın Lokman DÜZGÜN makamında ziyaret edilerek kutlama programı sonlandırıldı.

BeğenDaha fazla ifade göster
Yorum