BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MEHMET YILDIRIR, YENİ YIL DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

Sevgili hemşehrilerim, bugün yepyeni bir yıla girmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşamaktayız.

Nurdağı’na hizmet etme aşkıyla çıktığımız bu yolda, Gaziantep’in incisi olan güzel ilçemiz Nurdağı için birçok önemli projeyi hayata geçirdik. 'Yapılamaz', 'hayal' denilen birçok projeyi, hizmete sunmanın gururunu yaşadık.

Yeni yıl’da yine gücümüze inanarak, karamsarlığa kapılmadan, çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz. Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacaktır.

2019 yılının ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle yurt içinde ve yurt dışında bulunan tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularla kutlar saygı ve sevgiler sunarım. İyi seneler…

Mehmet YILDIRIR – Bld.Bşk.