ADALET BAKANIMIZ VE GAZİANTEP MİLLETVEKİLLERİMİZ BELEDİYEMİZİ ZİYARET EDEREK, AK PARTİ 6. OLAĞAN KONGRESİ SEÇİM PROGRAMINA KATILDI.

Bugün Nurdağı ilçemizde AK Parti 6. olağan İlçe Kongresi gerçekleştirilmiştir.Program öncesi, Adalet bakanımız Sn. Abdülhamit Gül, Gaziantep milletvekillerimiz, Gaziantep İl Başkanlığı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Fatma Şahin ve genel sekreterler Belediyemizi ziyaret ederek yapılan hizmetler hakkında belediye başkanımız Sn. Mehmet YILDIRIR'dan bilgiler aldılar. Ardından ise NURDAĞI Gençlik ve  Spor Merkezinde gerçekleştirilen Ak Parti 6. Olagan seçimleri programına katıldılar. Belediye başkanımız Sn. Mehmet YILDIRIR, ve  Ak Parti ilçe Başkanı Sn. Mehmet BALİ'nin konuşmalarının ardından, protokol konuşmaları gerçekleşti ve oy kullanma işlemine geçildi. Programa protokolun yanısıra, Ak Parti Nurdağı İlçe teşkilatı, delegeler, sivil toplum kuruluşları, Mahalle temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.