10 KASIM TÖRENLERİ

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde İlçemizde düzenlenen törenle anıldı. İlk olarak Nurdağı Kaymakamlığında çelenk koyma töreni yapıldı. saat 09.00 da, Nurdağı Kaymakamı Sayın Lokman DÜZGÜN ve Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ekrem ŞENTÜRK Atatürk Anıtına çelenk koydu. Akabinde Anma programı Belediyemiz Kullar Konferans salonunda devam etti.Programa İlçemiz Kaymakamı Sayın Lokman DÜZGÜN, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ekrem ŞENTÜRK, İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Vahit SAĞDIÇ, daire müdürleri,öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Musa YILDIRIM günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Okul öğrencileri tarafından Atatürk'le ilgili şiirler okundu. Oratoryo gösterisi izlendi. Son olarak Atatürk'ün sevdiği türküler öğrenciler tarafından koro eşliğinde söylendi.